Kapsalon Susan
De kapsalon voor het hele gezin

Finnley’s 

Organic twist collection

 


VIBRANT COLOR

Vibrant Color Family is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Gekleurd haar is op haar mooist als het gezond is en de kleur optimaal tot haar recht komt. Met de juiste haarverzorging heeft kleur een langere houdbaarheid, heeft het haar meer glans en krijgt het meer levendigheid. De Vibrant Color Family bevat Quinoa Extract, een natuurlijk Uv-filter en Panthenol.
VIBRANT COLOR HAIR BATH 250 ml : Luxe shampoo voor gekleurd haar. Bevat extracten van Quinoa die ervoor zorgen dat de haarkleur minder snel vervaagt, de glans behouden blijft en het haar optimaal wordt verzorgd. 

 VIBRANT COLOR LEAVE-IN MILK 200 ml: Luxe verzorgende leave-in milk in spray-vorm voor gekleurd haar. Bevat Quinoa-extracten die rijk zijn aan proteïne en UV-filter die haarkleur beschermt tegen vervaging. De leave-in milk hydrateert, herstelt en geeft het haar weer nieuw leven met een ultieme glans. Niet uitspoelen. 

 VIBRANT COLOR TREATMENT 200 ml: Luxe verzorgende en intensieve kuur met Quinoa-extracten die het haar beschermen tegen kleurvervagingvolume, gladheid geven en tegelijkertijd het haar herstelt en ontwart. Geeft de kleur weer intense glans en langere houdbaarheid. 


INGREDIËNTEN

Quinoa is een eiwit en bevat natuurlijke essentiële aminozuren. Quinoa extract zorgt door middel van de aminozuren voor een langere kleurhoudbaarheid, herstelt het haar, geeft het haar weer glans en verbetert de conditie van het haar.
Een Uv-filter zorgt ervoor dat de haarkleur niet vervaagt. Het beschermt tegen invloeden van buitenaf en beschermt tegen uv-stralen.
Panthenol is een ingrediënt dat ervoor zorgt dat beschadigde plekken in de haarschacht tijdelijk gerepareerd worden, waardoor de kleur optimale glans krijgt. Panthenol houdt de vochtbalans van het haar op pijl en zorgt daardoor voor een langer kleurbehoud. Panthenol wordt ook wel pro vitamine B5 genoemd en werkt anti-aging.

 


HEAL & HYDRATE
Heal & Hydrate Repair Family is speciaal ontwikkeld voor (extreem) beschadigd of droog haar. De unieke mix van keratine en soja extracten, in de Heal & Hydrate Repair Family, zorgt ervoor dat droog of beschadigd haar weer haar jeugdigheid, glans, levendigheid terug krijgt. Een optimale wellness, verzorging en luxe beleving met als resultaat gezond haar.
HEAL & HYDRATE REPAIR HAIR BATH 250 ml: Luxe shampoo met Keratine en Soja extracten die souplesse, glans en veerkracht geven aan droog en beschadigd haar.
HEAL & HYDRATE TREATMENT 200 ml: Luxe verzorgende treatment voor droog en beschadigd haar. Bevat keratine en soja extracten die het haar hydrateren, verzachten en de vochtbalans herstelt. Geeft het haar weer jeugdigheid en glans.
HEAL & HYDRATE SPRAY SERUM 100 ml: Luxe verzorgende serum in sprayvorm voor droog en beschadigd haar. De spray is rijk aan keratine en soja extracten die het haar versterken en hydrateren. Vermindert haarbreuk en werkt anti-aging.


INGREDIËNTEN
Keratine- proteïne Is een ingrediënt dat van nature in haar, nagels en huid zit. Droog en beschadigd haar mist keratine-proteïne, waardoor het haar een doffe, weerbarstige uitstraling krijgt. Dit kan komen door veelvuldig gebruik van styling tools of chemische behandelingen. Het is belangrijk het haar extra te verzorgen met Heal & Hydrate Repair producten die een natuurlijk vervaardigd keratine bevatten zodat het haar de toegevoegde keratine gemakkelijk op kan nemen. Keratine-proteïne geeft het haar weer kracht, elasticiteit, glans en een zacht gevoel geeft zonder te verzwaren.
Soja extract Heeft een vochtregulerende eigenschap. Bij droog en/of beschadigd haar is vaak de balans ontregelt tussen moisture en proteïne (vocht en keratine). Een ontregelde balans zorgt voor weerbarstig, pluizend of onhandelbaar haar. Soja extract hydrateert het haar en geeft het haar voedingsstoffen die de balans herstellen. De combinatie van Keratine-proteïne en soja extract geeft krachtig, gezond, elastisch en zacht haar.

VOLUMIZING & LIGHTWEIGHT
Lightweight & Volumizing Family is speciaal ontwikkeld voor fijn en/of futloos haar. De bijzondere mix van jojoba olie en rijstextract zorgt ervoor dat het haar weer body, veerkracht en volume krijgt. De ingrediënten kunnen diep het haar binnendringen, zonder te verzwaren, waardoor het haar voller oogt en aanvoelt.
LIGHTWEIGHT & VOLUMIZING HAIR BATH 250 ml: Luxe shampoo voor fijn of futloos haar. Bevat tarwe extracten die het haar verzorgen, hydrateren en ultieme body, volume en glans geven. 
LIGHTWEIGHT & VOLUMIZING LEAVE-IN 200 ml: Luxe leave-in treatment voor fijn en futloos haar. Bevat tarwe extracten die het haar verzorgen, hydrateren en ultieme body en glans geven. Gebruik: spray over het haar, niet uitspoelen.
LIGHTWEIGHT & VOLUMIZING TREATMENT 200 ml: Luxe treatment voor fijn en futloos haar. Bevat jojoba olie en rijst proteïne die het haar hydrateren, overtollige vetten absorberen en het haar daardoor volume en ultieme glans geven.
INGREDIËNTEN
Fijner of futloos haar kan verschillende oorzaken hebben: hormoonhuishouding, stress, erfelijkheid of een tekort aan vitamines. Jojoba olie versterkt het haar en ook de haarzakjes, waardoor het haar sterker wordt en dus volumineuzer wordt. Jojoba olie hydrateert zowel hoofdhuid als het haar zonder dat het vet aanvoelt. Jojobaolie bevat antioxiderende eigenschappen, vermindert gespleten haarpunten en geeft het haar weer jeugdigheid, volume en body.
Rijst extract bevat veel vitamines, antioxidanten, mineralen en aminozuren. De juiste ingrediënten voor fijn en/of futloos haar. Het haar krijgt de juiste voedingsstoffen toegediend en haar voelt weer volumineus en veerkrachtig aan. Rijst extract heeft een absorberende werking en neemt overtollige vetten en onzuiverheden op waardoor het haar niet verzwaart en weer voller oogt en aanvoelt.
  CURL GREATNESS
De Curl Greatness Family is speciaal ontwikkeld voor krullend haar en is CG-proof. Baobab en granaatappel zorgen voor een unieke samenstelling van ingrediënten die herstellende, vocht inbrengende en versterkende eigenschappen combineren voor een soepele krul. De vocht en keratine balans van krullend haar wordt weer hersteld en het haar krijgt weer glans en veerkracht zonder het haar te verzwaren.
CURL GREATNESS HAIR BATH 250 ml: Luxe hydraterende shampoo voor krullend haar. Bevat baobab en granaatappel die de vochtbalans herstelt, het verouderingsproces tegengaat en het haar veerkracht, bounce en glans geeft.
CURL GREATNESS LEAVE-IN 200 ml: Luxe hydraterende leave-in conditioner krullend haar. Bevat baobab en granaatappel die het haar verzorgt hydrateert, ontwart en en de elasticiteit van krullen herstelt.
CURL GREATNESS TREATMENT 200 ml: Luxe intensieve treatment voor krullend haar. Bevat baobab en granaatappel die het haar Hydrateren, de vochtbalans herstelt en gaat het verouderingsproces tegen. Krullen krijgen hun bounce en veerkracht terug.
CURL GREATNESS SPRAY SERUM 100 ml: Luxe vocht inbrengende spray serum voor krullend haar. Gaat pluizend haar en het verouderingsproces tegen, ontwart, verzorgt en geeft het haar een glans en zachte krullen. Gebruik: breng aan op handdoekdroog haar en laat natuurlijk drogen of style met föhn/diffuser.
CURL GREATNESS CREAM 200 ml: Luxe vocht inbrengende crème voor krullend haar voor veerkracht en glans. Biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf en gaat pluis tegen.
GENOMINEERD wiewathaar awards
CURL GREATNESS GEL 200 ml: Luxe vocht inbrengende gel voor krullend haar met een lichte holdfactor. Geeft het haar een verstevigende krul zonder te verzwaren.
Alle producten in de CURL GREATNESS family zijn CG-proof o.b.v. van de waarden van www.isitcg.com
Baobab, bevat extreem veel vezels, vitaminen, mineralen, antioxidanten en vitamine C. Baobab heeft hierdoor eigenschappen die het haar weer nieuw leven geeft. Het hoge gehalte aan vetzuren zorgt ervoor dat de olie vocht kan binden, dat het haar beschermt tegen vochtverlies en daardoor uitermate geschikt is voor krullend haar. Daarnaast is baobab ook bijzonder rijk aan proteïne en verzuren zoals omega-3, omega-6 en omega-9 vetzuren. Deze zorgen ervoor dat het haar intensief gevoed wordt en veerkracht en vitaliteit krijgt. De antioxidanten in de baobab hebben een sterke regeneratieve kracht en gaan verouderingsprocessen tegen.
De pitjes van de granaatappel zitten boordevol kalium en Vitamine C en hebben een intensief voedende werking. Bevat polyfenolen die ook wel sterke antioxidanten worden genoemd. Herstelt veerkracht en elasticiteit van het haar. Geeft het haar optimale glans. Ontwart en geeft het haar
een zacht gevoel zonder de krul te verliezen.

ABSOLUTE SILVER
De Absolute Silver is speciaal ontwikkeld om warme/gele ondertonen in het haar te neutraliseren. De producten geven het haar een koel blond, parelwitte of grijze kleur. Zowel de Hair Bath en Treatment bevatten ingrediënten afkomstig van de zonnehoed. Niet alleen bijen en vlinders zijn dol op deze kleurrijke bloem, maar Finnley's ook vanwege de natuurlijke violetpigmenten die deze bloem bevat.


Absolute Silver Hair Bath 200 ml: is een luxe shampoo die het haar verzorgt, hydrateert en de warme/gele ondertonen in het haar neutraliseert. Geeft grijs, wit, blond haar weer een mooie glans zonder gele tonen. Breng een kleine hoeveelheid aan op je handpalmen, verdeel dit over het haar, laat 2 minuten inwerken en spoel zorgvuldig uit.
Absolute Silver Treatment 200 ml: is een luxe verzorgende treatment die het haar hydrateert, verzorgt en de warme/gele ondertonen in het haar neutraliseert. Geeft grijs, wit, blond haar weer een mooie glans en levendigheid zonder gele tonen. Breng een kleine hoeveelheid aan op vochtig haar, laat 3 minuten inwerken en spoel zorgvuldig uit.
Zonnehoed ofwel Echinacea purpurea is een dankbare, vaste plant met opvallende, samengestelde bloemen, die bestaan uit afhangende, roze blaadjes aan een bruinrood bloemhart. Deze bloemen trekken bijen en vlinders aan en zijn tevens geschikt als snijbloem. Zonnehoed is ook bekend in de homeopatische wereld; uit de wortels wordt een immuunsysteemversterkend middel gewonnen (Echinaforce). Voor ons is de zonnehoed de bron voor de pigmenten in de Absolute Silver family.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram