Kapsalon Susan
De kapsalon voor het hele gezin


Wij zijn genoodzaakt om onze tarieven te verhogen .

Dank voor uw begrip.


——————————————————-NIEUW: FILLTASTIC

Filltastic is een hairfiller die filltastische volume, body en immense glans geeft. Een 4-stappen- systeem waarbij de kracht van het haar wordt hersteld, de elasticiteit wordt verbeterd, het haar meer hydratatie en volume krijgt door de hyaluronzuur, met als resultaat volumineus haar met een zacht gevoel en extreme body, stevigheid en glans. Bevat actieve ingrediënten als Soja, Kokos, Katoenolie, Mango en Hyaluronzuur, witte thee, amandelolie, baobab, Tsubaki Oil avocado, olijfolie en gierstzaadextract.
Filltastic werkt herstellend, voedend, hydraterend, ontwarrend, en werkt anti-aging. Het voorkomt gespleten haarpunten en afbreken van het haar. Filltastic geeft het haar een mooie gepolijste glans en is na de behandeling beschermt tegen invloeden van buitenaf.  

---------------------------------------------------------------------------------


Bent u op zoek naar een cadeau?

wij hebben cadeaubonnen, het bedrag kunt u zelf bepalen.

---------------------------------------------------------------------------


 

Stay Pretty Pillowcases

 

Heerlijk slapen en mooi wakker worden met de Finnley's Stay Pretty Pillowcase. De Stay Pretty Pillowcase zorgt voor mooi haar en een stralende huid tijdens het slapen en ontwaken. Met de Stay Pretty Pillowcase ontwaak je met glanzend haar zonder klitten of pluis en de satijnen kussenhoes voorkomt gespleten haarpunten. Door de polijstende werking van satijn werkt de kussenhoes anti-aging, word je wakker met minder rimpels en zonder slaapvouwen. Slapen terwijl de Stay Pretty Pillowcase zorgt voor een intensievere werking van verzorgingsproducten en gaat onzuiverheden, acne en een overtollige talgproductie tegen. Het slaapt ook fijn verkoelend bij nachtelijk transpireren. De Stay Pretty Pillowcase is van 100% polyester satijn, duurzaam, diervriendelijk en anti-allergeen.
Verkrijgbaar in Black, Grey & White, verpakt per 2 stuks € 24,95

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram